אודות
מעדניית טעמי הטובה והוותיקה בקיבוץ שער העמקים, מציעה אוכל ביתי, טרי ומזין.
בין המאכלים המגוונים תוכלו למצוא מנות עיקריות בשריות וצמחוניות, תוספות חמות, תבשילי ירקות, מגוון רחב של סלטים נהדרים תוצרת בית, מאפים וקינוחים.
בנוסף לאוכל אותו אנו מבשלים, המעדנייה מציעה מגוון רחב של מוצרי בוטיק מובחרים אשר יעשירו את שולחן האוכל שלכם.
תפריט סופ"ש (חמישי ושישי) הינו מגוון עם מנות מיוחדות לארוחת השבת. תפריט אמצע השבוע (שני עד רביעי) הוא מצומצם יותר.
בחגים תוכלו למצוא במעדניית טעמי הבית תפריטים אופייניים לכל חג, הכוללים מאכלים מסורתיים לצד חידושים קולינריים.
כמו כן, אנו מקבלים הזמנות לאירועים, למסיבות קטנות וגדולות ולאירוח של הרגע האחרון.
המעדנייה נמצאת בקיבוץ שער העמקים הסמוך לקריית טבעון.
למעדניית טעמי הבית תעודת כשרות של הרב מור יוסף מהמועצה האזורית זבולון ורישיון יצרן של משרד הבריאות.
לקוחותינו מעידים על חווית קנייה מצוינת, על ניקיון מופתי, שירות אדיב ויחס חם – ועל כך אנו מודים להם עם הרבה אהבה!
הצוות
מריאנה זלצר קוז'וקרו
חברת קיבוץ שער העמקים, בעלת שורשים ברזילאיים.
מנהלת את ענף המזון בשער העמקים משנת 2018. הענף כולל תחתיו את החטיבות: טעמי הבית, חדר האוכל, מוסדי ומטבח.
עובדת בענף המזון משנת 2011 בתפקידים שונים (ניהול אדמיניסטרטיבי/ ניהול טעמי הבית וניהול הענף).
בעלת תואר ראשון בשירותי אנוש ומדעי המדינה, עסקה מספר שנים ביחסי ציבור, בוגרת קורס ניהול מטבח מוסדי ומגוון קורסים מקצועיים.
טליסה פיגרי
חברת קיבוץ שער העמקים, בעלת שורשים סקוטים.
מנהלת תפעול של טעמי הבית. אחראית על הניהול השוטף של המעדנייה, חווית הלקוח, עיצוב המקום, ניהול כוח האדם ומערך ההזמנות.
אליהו שטרית
יליד ותושב יקנעם, מעל 40 שנות ניסיון בתחום!
מנצח על התזמורת הקולינרית של טעמי הבית משנת 2012.
שף סוג 5, תלמידו של שלום קדוש ויעקב לישנסקי האגדיים.
רכש את אהבתו למקצוע מגיל 14 בבית הספר דביר שבחיפה.
אביב שפר
חבר קיבוץ שער העמקים.
מעל 20 שנה בתחום המטבח הקר, מייסד ואחראי על שלוחת הסלטים בענף המזון. דוגל בגיוון הסלטים בהתאם לעונות השנה ובשימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר בעולם הירקות והפירות. עוסק בגיוון ויצירה תמידית.